uleiuri doterra Cumpara

Afla cum poti cumpara uleiuri doTerra

Share on facebook
Distribuie

Uleiurile doTERRA, folosite în aromaterapie, au calitate terapeutică garantată (CPTG) și conțîn 100% compuși aromatici naturali puri care sunt extrași cu grijă din plante. Nu conțin aditivi artificiali care să le reducă eficacitatea. Extracția corespunzătoare fiecărei specii de plante și controlul calității asigura, de asemenea, că uleiurile esențiale doTERRA nu sunt contaminante cu pesticide și alte reziduuri chimice. În plus, uleiurile sunt supuse testelor de calitate suplimentare pentru a se asigura că fiecare dintre uleiuri conține compoziția corectă a compusilor săi activi naturali, pentru a putea fi utilizate in siguranță in aromaterapie.

uleiurile doterra

 

Pentru ca și dvs. să va puteți bucura de uleiurile esențiale doTERRA precum și alte produse, am scris acest ghid pas cu pas despre cum să înregistrați și să plasați o comandă. De fapt, este destul de simplu. 

Cum poti cumpara produse

doTERRA

Este foarte simplu! Alege una dintre cele doua variante:

cum cumpar uleiuri doterra

Comanda standard, retail

Cumparati direct de pe site-ul oficial doTERRA, fara cont de membru, pret de retail

cont doterra

Inscriere doTerra

Deschiderea unui cont Wellness Advocate aduce reduceri si numeroase beneficii

doTERRA ofera o modalitate usoara de a cumpara uleiurile lor. In plus, ofera lunar clientilor inscrisi numeroase promotii, produse gratuite, comisioane, beneficii in puncte si in bani. Pentru a facilita experientele personale cu uleiuri esentiale, doTERRA utilizeaza un model de vanzari directe, care permite distribuitorilor (Wellness Advocate sau Wholesale Customers) sa lucreze cu clientii, spre deosebire de marketingul in masa. 

Astfel, doTERRA nu vinde direct prin puncte de desfacere sau magazine. Aceasta abordare mai individuala ne permite sa experimentam pe noi insine puterea incredibila a uleiurilor esentiale, dezvoltand in acelasi timp relatii de incredere.

Accesand site-ul oficial doTERRA, puteti obtine informatii despre produse, preturi, campanii. 

Comanda standard, retail doTerra

Daca doriti doar sa cumparati  fara a avea intentia de a deschide cont de membru, apasati click pe butonul de mai jos. Produsele vor fi comandate DIRECT de pe site-ul oficial doTERRA.

Apoi click pe “Shop“, selectati tara si limba; adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati si continuati prin checkout.

Produsele vor fi livrate la tine acasa in aprox 3-7 zile lucratoare. NU veti plati niciun fel de taxe suplimentare (vamale, etc.). Veti achita: COMANDA + TRANSPORT (8,33 EUR).

Inscriere - deschide cont doTerra

Cea mai buna modalitate de a cumpara uleiuri esentiale si produse doTERRA este deschiderea unui cont Wellness Advocate, deoarece are mai multe optiuni si avantaje pentru dvs. 

Aceasta optiune iti ofera un discount de 25%-55% din pretul standard, pentru toate produsele achizitionate plus uleiuri oferite gratuit.

Prin deschiderea unui cont Wholesale Account sau Wellness Advocate NU este necesara comanda lunara obligatorie, cerinta de a vinde uleiurile sau de a crea o afacere!

Pentru a deschide un cont doTerra, urmati pasii de mai jos.

[SIGN UP for doTerra] Selectati preferinta dvs. pentru limba si tara de resedinta.

PASUL 1: "Optiuni pentru inscriere"

Se va deschide o fereastra cu doua optiuni. Bifeaza Wholesale Account sau Wellness Advocate.

PASUL 2: "Despre Dvs."

Introduceti datele personale. Aceste informatii merg direct catre doTerra prin site-ul lor securizat.

Time zone: GMT +2:00 (pentru Romania);

Please enter your Sponsor ID “ Enroller ID: Introduceti numarul de identificare 5920787, apoi da clic pe “Verify ID” (ar trebui sa apara numele Adela Dit);

Creeaza o parola. Cititi si acceptati termenii si conditiile de inscriere online si apasati CONTINUARE.

PASUL 3 : "Configurarea primei comenzi"

Aici, alegeti ce doriti sa comandati.

Varianta 1: Alegeti un KIT inscriere doTerra din partea de sus a ecranului. Toate kiturile sunt minunate! Vezi ce se ti potriveste.

sau 

Varianta 2: Daca nu doriti sa achizitionati un Kit inrolare doTerra si doriti sa comandati doar cateva uleiuri, selectati Taxa de inrolare de 20 EURO “Enrollment Fee”. Chiar daca veti alege aceasta taxa, veti constata ca se amortizeaza foarte repede.

Achizitia unui kit inrolare doTERRA anuleaza taxa de 20 EURO. 

Daca exista si alte produse pe care doriti sa le achizitonati, le puteti adauga acum si vor fi livrate impreuna cu comanda dvs. de inscriere. In tabel, “Introduceti suplimentar numarul de articol” (Enter additional item # or product name): trebuie doar sa scrieti codul produsului sau sa scrieti primele litere si va aparea o casuta de unde veti putea selecta produsul dorit.

Selectati modalitatea de plata prin card bancar sau BankWire (virament bancar).

GATA! Sunteti inscris iar prima dvs comanda a fost procesata! Veti primi pe email de la doTerra cateva informatii despre contul dvs. 

Ulterior, puteti configura programul de fidelizare LRP (este optional, insa aduce numeroase beneficii!). Configurarea dureaza cateva minute si este foarte simpla! Daca alegeti sa configurati mai tarziu, este de preferat ca setarea sa se faca pana la sfarsitul lunii in curs (pana pe 28 ale lunii), pentru a putea beneficia de ofertele lunii viitoare. Daca ai nevoie de asistenta, contacteaza-ma si te voi indruma.

my doTerra Romania Virtual Office

Pentru a intra in contrul Dvs., accesati my doTerra Romania Virtual Office (doTERRA login site), introduceti doTERRA ID si parola.

Alătură-te echipei noastre

Coaching cu mine și/sau cu unul dintre liderii mei incredibili – scopul nostru fiind obținerea succesului în afacerea dvs.

Suportul meu personal, inspirație și mentorat

Acces la apeluri regulate, seminarii web și instruire, programe de promovare, evenimente

Accesați grupul nostru privat Facebook, unde puteți găși informații suplimentare despre produse, precum și practici de leadership

Acces la materialele de marketing de care aveți nevoie pentru a va dezvolta afacerea

Sfaturi privind distribuirea uleiurilor prin intermediul blogurilor, site-urilor web și a rețelelor sociale

Posibilitatea de a obține cele mai bune reduceri posibile pentru uleiuri esențiale și produse wellness doTERRA

Posibilitatea de a crea venituri reziduale reale printr-un model de afaceri legitim și de succes (nefiind nevoie să renunțați la job-ul dvs. permanent)

O comunitate de oameni incredibili!

doterra romania 3
doterra romania 2

Contacteăza-mă

Dacă ai întrebări, nelămuriri despre cum poți cumpăra sau ai nevoie de asistență pentru comanda ta, nu ezita să mă contactezi!

0774 550 799

contact@forbalance.ro

Contact

Te-ar putea interesa si

Intrebari, pareri despre uleiurile esentiale doTerra: