Reteta ulei esential doterra

Crema:
350 g Caju
2 portocale, sucul
2-3 lg indulcitor (sirop artar, sirop agave sau miere) dupa gust
Ulei essential lamiae 2-3 picaturi

Crumble:
120 g nuca
5-6 curmale
2 linguri faina ovaz (fulgi ovaz macinati)
2-3 lg indulcitor (sirop artar, sirop agave sau miere) dupa gust
esenta vanilie
sare

Crema: Caju se hidrateaza in apa cateva ore sau lasate peste noapte. Nucile de caju si sucul de portocale se proceseaza in blender pana cand devin o spuma consistenta. In functie de consistenta obtinuta, se pune mai mult sau mai putin suc de portocale . Se adauga si restul ingredientelor

Crumble: Nuca se macia fin, apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.

Intr-un paharel se faramiteaza crumble si se pune crema deasupra. Se orneaza cu bucatele de merisor, stafide sau orice altceva aveti

Leave a Reply

Close Menu