PROMOȚIA 50/50 ENROLMENT

Consultanții pot înscrie membri noi prin intermediul promoției 50/50 enrolment, valabilă pentru luna martie. Dacă înscrii un consultant sau un membru nou în perioada 1-31 martie 2020, atât tu, cât și persoana nou-înscrisă veți primi câte 50 de puncte. 

Cum câștigi puncte?
1. Înscrie-te ca nou consultant sau nou membru doTERRA și plasează o comandă de înscriere în valoare de 100 PV în perioada 1-31 martie 2020.
2. ATÂT persoana care se ocupă de înscriere, cât și persoana înscrisă vor primi câte 50 de puncte!

Pentru ca atât recrutorul, cât și nou-înscrisul să se califice, acesta din urmă trebuie să realizeze o comandă de 100 PV până cel târziu la data de 31 martie 2020.

10 % REDUCERE – BRAD SIBERIAN (15 ML)

La fel ca o plimbare printr-o pădure montană, uleiul esențial de Brad siberian induce o stare de calm și echilibru.

Bradul siberian este originar din Siberia, Rusia, unde se bucură de climatul rece. Uleiul esențial se obține prin distilare din ace, care au o aromă puternică. Culegătorii adună acele brazilor Siberieni tăiați, apoi distilează acele utilizând fie distileriile proprii, fie distileriile comune din păduri. Fie că ți-ai petrecut ziua făcând curățenie generală, alergând la maraton sau după copii, te poți masa cu ulei de Brad siberian pe piele, pentru un efect de relaxare după activități obositoare.

Reducerea de 10% se va aplica implicit la finalizarea comenzii. Reducerea nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

PRODUSUL LUNII – RAVINTSARA (5 ML)

Perioadă limitată, bucură-te de proprietățile energizante și purificatoare ale uleiului esențial Ravintsara.

Obținut din frunze proaspete de Cinnamomum camphora, Ravintsara are o aromă subtilă, proaspătă și revigorantă, fiind foarte apreciat pentru proprietățile sale purificatoare. Fiind extrem de versatil, uleiul Ravintsara se potrivește de minune în rutina de meditație de dimineață, fiind ideal pentru yoghinul din tine. Amestecă Ravintsara cu uleiuri esențiale precum Mușețelul roman, Copaiba, Eucalipt sau Rozmarin pentru a reîmprospăta atmosfera; datorită proprietăților sale energizante unice, te vei simți plin de energie.

Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii dacă efectuează o comandă LRP de minim 125 PV în perioada 1-15 martie 2020. 

Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont. 

Acesta este un articol disponibil pe o perioadă limitată de timp; asigură-te că nu-l ratezi luna aceasta!

Dorești să cumperi uleiuri esențiale? Este foarte simplu:

  • comandă acum, direct de pe site-ul oficial doTERRA
  • pentru reduceri între 25-55% plus numeroase alte beneficii, te invit să creezi un cont de membru sau să mă contactezi – 0774 550 799

     

Articolele promoționale vor fi adăugate automat la comanda ta, la finalizarea comenzii. 

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara nu ezita sa ne contactezi