ECONOMISEȘTE 20% ÎN DECEMBRIE – ROINIȚĂ 5 ML

uleiuri doterra melissa

Cu aplicații și beneficii nelimitate, Roinița este utilizată în principal pentru aroma sa revigorantă care te bine dispune. Denumită și balsam de lămâie, aroma dulce, proaspătă, asemănătoare citricelor, a Roiniției era cunoscută pentru faptul că atrăgea albinele. De aici provine și numele „Melissa”, care în greacă înseamnă „albină de miere”. După o zi lungă, relaxează-ți mintea și corpul cu un masaj în care folosești uleiul esențial de Roiniță sau pulverizează Roiniță înainte de culcare pentru a te bucura de o atmosferă relaxantă.

Cumpără o sticluță de Roiniță (5 ml) și o reducere de 20% este aplicată în mod automat acestui produs atunci când finalizezi comanda. Reducerea de 20% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

PROMOȚIE DE 200 PV - ULEIUL ESENȚIAL DE TĂMÂIE 15 ML GRATUIT

Nu rata oferta din luna decembrie a acestui an pentru a putea câștiga un ulei Tămâie GRATUIT (15 ml). Utilizată de egiptenii din antichitate pentru parfumuri și unguente, Tămâia are nenumărate utilizări, fiind unul dintre uleiurile doTERRA cu cele mai multe beneficii pe care le poți adăuga în colecția ta. Proprietățile sale calmante și cele ce susțin frumusețea sunt utilizate pentru a conferi pielii un aspect întinerit, susținând în același timp senzațiile de calm, relaxare, satisfacție și stare generală de bine.

Consultanții și membrii pot primi o sticluță GRATUITĂ de Tămâie (15 ml) prin plasarea oricărei comenzi unice de 200 PV în perioada 1-31 decembrie 2019.

Limita este de 4 pentru fiecare cont.

PRODUSUL LUNII – CUIȘOARE 15 ML ȘI ORNAMENT DIN LEMN CADOU

Bucură-te de nenumăratele utilizări ale uleiului esențial de Cuișoare cu setul cu ornament din lemn și Cuișoare (15 ml). Cu aroma sa caldă și condimentată, uleiul esențial de Cuișoare este popular drept condiment pentru gătit și este utilizat de mulți ani în cabinetele stomatologice pentru proprietățile sale de curățare. 

Adaugă câteva picături de Cuișoare pe ornament și agață-l undeva în casă sau folosește uleiul esențial de Cuișoare în rețetele de sezon pentru a adăuga un plus de savoare preparatelor gătite. Consultanții și membrii trebuie să realizeze o comandă de 125 PV la data de 15 decembrie sau înainte de această dată pentru a fi eligibili pentru a primi o sticluță gratuită de Cuișoare (15 ml) și ornamentul. Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.

Dorești să cumperi uleiuri esențiale? Este foarte simplu:

  • comandă acum, direct de pe site-ul oficial doTERRA
  • pentru reduceri între 25-55% plus numeroase alte beneficii, te invit să creezi un cont de membru sau să mă contactezi – 0774 550 799

     

Articolele promoționale vor fi adăugate automat la comanda ta, la finalizarea comenzii. 

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara nu ezita sa ne contactezi

Close Menu