PRODUSUL LUNII – doTerra Air Touch

promotii doterra

Pentru numeroase persoane, Wild Orange (Portocală sălbatică) a fost primul lor ulei esențial. Aroma sa revigorantă și familiară îl fac uleiul esențial inițial perfect și un cadou excelent pentru persoanele tale dragi. În mai, conferă casei tale o atmosferă înseninată, difuzând Wild Orange (Portocală sălbatică). Consultanții și clienții primesc produsul lunii GRATUIT efectuând o comandă LRP de minim 125 PV în perioada 1-15 mai 2019. (Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

PROMOȚIA LUNII – PROMOTIE TRANDAFIR & IASOMIE

promotii doterra romania

Câștigă un recipient de 5 ml de ulei Rose (Trandafir), un recipient de 5 ml de ulei Jasmine (Iasomie) sau AMBELE uleiuri esențiale în mod GRATUIT atunci când împărtășești dōTERRA și altor persoane în perioada 1 – 31 mai 2019. 

Noile tale persoane înscrise trebuie să realizeze o comandă de minim 100 PV în această lună pentru ca tu să primești următoarele: 

  • Înscrie 4 noi membri – Primești Jasmine (Iasomie) 5 ml GRATUIT! 
  • Înscrie 7 noi membri – Primești Rose (Trandafir) 5 ml GRATUIT!
  • Înscrie 11 noi membri – Primești Rose (Trandafir) 5 ml ȘI Jasmine (Iasomie) 5 ml GRATUIT!

ECONOMISEȘTE 10% ÎN MAI – dōTERRA PURIFY™ 15 ML

promotii doterra

Purify este un amestec must-have pentru casa ta. Este extrem de eficient în combaterea rapidă a mirosurilor neplăcute; acesta poate fi și poate fi excelent în curățare. Acest amestec revigorant combină uleiurile esențiale din citrice și pin ce lasă o aromă proaspătă și ușoară în aer și pe suprafețe. 

Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Articolele promoționale vor fi adăugate automat la comanda ta, la finalizarea comenzii. 

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara nu ezita sa ne contactezi

Leave a Reply

Close Menu
WhatsApp chat