PROMOȚIA 200 PV - SALUBELLE

uleiuri esentiale doterra

Primești GRATUIT un produs Salubelle 10 ml, dacă efectuezi orice comandă unică de 200 PV în perioada 1-30 septembrie 2019. 

Amestecul pentru frumusețe Salubelle este formulat pentru a susține și hrăni pielea, contribuind la reducerea factorilor favorizanți pentru apariția semnelor de îmbătrânire a pielii. Aceste uleiuri esențiale unice au fost selectate de experți pentru a menține pielea mai netedă și mai luminoasă, cu aspect întinerit.

Limita este de 4 pentru fiecare cont.

LRP BOOST

În luna septembrie, vei avea șansa să-ți sporești procentul de încasări cu Programul de Recompensare a Loialității (LRP) la 20%

Prin realizarea unei comenzi în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP) de 150 PV+ în perioada 1 septembrie – 28 septembrie 2019, îți vom mări procentul de încasări la 20%.

În acest mod vei primi înapoi mai multe puncte pentru comenzile eligibile și te vei apropia și mai mult de procentul maxim de încasări de 30%.

In mod obisnuit, este nevoie de 7-9 luni de comenzi eligiblie pentru a ajunge la procentul de incasari de 20%:

Beneficii puncte LRP doterra

Reguli și termeni

• Valoarea PV NU este întotdeauna egală cu valoarea unei comenzi. Înainte de a finaliza comanda, membrul trebuie să verifice pentru a se asigura că respectiva comandă este de minim 150 PV. Comenzile mai mici de această valoare PV eligibilă nu sunt acceptate.
• Comenzile realizate în afara perioadei de timp de calificare (1 septembrie – 28 septembrie 2019) nu sunt luate în considerare la creșterea procentului eligibil. Nu se acceptă excepţii.
• Odată realizate, comenzile nu pot fi modificate, ajustate sau combinate pentru a se califica pentru promoţie.
• În cazul în care comanda este returnată, membrul nu va mai fi eligibil pentru oportunitatea de creștere a procentului.
• Membrii și consultanţii se pot califica pentru această promoţie.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cât va dura această promoţie?
1 septembrie – 28 septembrie 2019
Ce se întâmplă cu procentul meu de încasări după încheierea acestei promoţii (după data de 28 septembrie 2019)?
Dacă prelucrezi o comandă de minim 150 PV în perioada de calificare, procentul tău va crește la 20% la data de 16 octombrie 2019. Dacă nu te-ai calificat, procentul tău LRP va rămâne în conformitate cu programul existent.
Care este diferenţa dintre preţ și PV?
Valoarea PV NU reprezintă costul comenzii. Deși pentru anumite produse valoarea PV și costurile coincid, aceasta nu înseamnă că PV este egal cu costurile produselor. Analizează valoarea ta PV înainte de prelucrarea comenzii tale.
Comanda mea este sub 150 PV. Pot totuși participa?
Pentru a te califica pentru această promoţie, comanda ta trebuie să fie de minim 150 PV. Dacă ai întrebări, contactează Serviciile pentru membri.
Îmi pot mări procentul la mai mult de 20% în cadrul acestei promoţii?
Nu. Această promoţie are un plafon maxim de 20%. Dacă te afli în acest moment la 10%, vei ajunge la 20%. Dacă te afli în acest moment la minim 20%, procentul tău LRP de încasări va rămâne în conformitate cu programul existent.
Trebuie să iau parte la Programul de Recompensare a Loialităţii (LRP) pentru a participa?
Da. Dacă nu te-ai înscris deja în programul nostru de recompensare, trebuie să te înregistrezi pentru a fi eligibil pentru această promoţie.
Îmi pot transmite comanda prin e-mail?
Da. Poţi contacta și departamentul de Servicii pentru membri.
Cardul meu de credit refuză plata. Cum trebuie să procedez?
În cazul în care plata este respinsă de cardul tău de credit, asigură-te că ai introdus informaţiile corecte. Dacă problema persistă, contactează departamentul de Servicii pentru membri.
Sunt client. Pot participa la această promoţie?
Nu. Clienţii nu pot realiza comenzi prin Programul de Recompensare a Loialităţii (LRP).
Cum îmi pot da seama dacă comanda mea a fost plasată și procesată?
Un e-mail de confirmare a comenzii va fi trimis la adresa de e-mail indicată în contul tău dōTERRA.

În cazul în care consideri că te-ai calificat pentru promoţie și procentul tău nu a crescut la 20%, contactează departamentul de Servicii pentru membri sau trimite un e-mail către echipa noastră de Servicii pentru membri până la 20 octombrie 2019. Nu se vor accepta excepţii după această dată.

ECONOMISEȘTE 10 % ÎN LUNA SEPTEMBRIE – MAGNOLIA TOUCH

Ai chef să te răsfeți cu un parfum nou? Magnolia face minuni cu aroma sa dulce și florală, care revigorează și binedispune. Cu proprietățile sale hidratante și notele fructate și florale, nu poate lipsi din rutina ta zilnică.

Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

PRODUSUL LUNII – LĂMÂIE VERDE 15 ML

Lămâia verde este una dintre cele mai energizante arome existente. Te trezește într-o clipită! Lămâia verde are, de asemenea, foarte multe utilizări diferite, fiind indispensabilă în bucătărie. Încearc-o în guacamole, băuturi sau deserturi, pentru un plus e aromă. 

Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 septembrie 2019. (Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

Articolele promoționale vor fi adăugate automat la comanda ta, la finalizarea comenzii. 

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara nu ezita sa ne contactezi

Leave a Reply

Close Menu