20 % REDUCERE LA PACHETELE DE ÎNSCRIERE

20 % reducere la pachetele de înscriere* în perioada 1-30 noiembrie 2019.  

Toată luna noiembrie, beneficiezi de 20 % reducere la anumite pachete de înscriere, o ofertă prin care dorim să urăm bun venit noilor consultanți și să-i ajutăm să pornească pe calea spre starea de bine alături de dōTERRA. 

Limita este de 1 pentru fiecare cont.

*Sunt excluse pachetele Family Essentials și Beadlets și AromaTouch Diffused

ECONOMISEȘTE 10 % ÎN LUNA NOIEMBRIE – SER DE NETEZIRE A PIELII

Cu uleiuri esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ de tămâie, santal Hawaiian și mir în proporții generoase, serul de netezire a pielii dōTERRA este formulat științific pentru a susține hidratarea tenului și a contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii. Integrează serul de netezire a pielii în rutina ta de îngrijire a tenului, pentru un ten mai tonifiat, cu aspect întinerit.

Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

PRODUSUL LUNII – ROZMARIN 15 ML

Rozmarinul este un arbust aromatic veșnic verde, utilizat frecvent la aromatizarea mâncărurilor. Considerat sacru în culturile antice greacă, romană, egipteană și ebraică, uleiul esențial de Rozmarin are numeroase beneficii. Pe lângă aplicațiile sale culinare, parfumul său ierbaceu și energizant se folosește frecvent la masaje terapeutice. Adaugă 1 picătură de ulei esențial de rozmarin la aperitive pentru un plus de savoare sau combină-l cu ulei de cocos fracționat dōTERRA și aplică-l la masaj. Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 noiembrie 2019. (Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

Doresti sa cumperi uleiuri esentiale? Este foarte simplu:

  • comanda acum, direct de pe site-ul doTERRA
  • pentru a beneficia de reducere intre 25-55% plus numeroase alte beneficii, te invit sa creezi un cont de membru sau sa ma contactezi (tel. 0774.550.799)

Articolele promoționale vor fi adăugate automat la comanda ta, la finalizarea comenzii. 

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara nu ezita sa ne contactezi

Leave a Reply

Close Menu