Difuzor PETAL doTERRA​

Difuzor doterra Petal uleiuri esentiale aromaterapie

Difuzorul Petal este mic, usor de utilizat, poate folosit ca purificator, umidificator, in aromaterapie.

Are o ceata relaxanta si o lumina alba calda, care il fac ideal pentru difuzarea pe timp de noapte; poate acoperi pana la 33 de metri patrati. Difuzorul Petal are trei setari temporizate – 1, 2 si 4 ore – permitandu-va sa personalizati emiterea de uleiuri esentiale in aer. Acest difuzor este usor de utilizat – perfect pentru uz casnic sau in birou.

Petal difuzeaza o ceata fina in aer, eliberand beneficiile aromatice si terapeutice ale uleiurilor esentiale doTERRA CPTG®, rapid si in siguranta. Acest difuzor de ulei esential de inalta calitate, este fiabil si usor de utilizat.

Difuzor LUMO doTERRA

difuzor lumo doterra

Lumo doTERRA este un difuzor cu tehnologie ultrasonica, dispersand optim uleiurile esentiale prin intermediul vaporilor fini de apa. Inspirat din natura, are o baza din lemn de artar si mai multe setari de lumina (7 culori). Ofera o difuzare personalizabila, intre 2 si 5 ore presetate continuu sau 10 ore intermitent (5 min. pornit/5 min. oprit)

Difuzor LOTUS doTERRA

lotus Diffuser difuzor doterra

Lotus este un difuzor pentru aromaterapie, cu design minimalist, modern si placut.

Acest difuzor de calitate superioara, disperseaza eficient si silentios uleiurile esentiale, pentru a va putea bucura de beneficiile terapeutice si aromatice.Datorita aspectului contemporan al difuzorului Lotus, poate fi o piesa decorativa in casa sau biroul dvs., acoperind pana la 33 metri patrati.

Difuzorul Lotus are trei setari: 1, 2 si 3 ore, oferind optional o lumina de noapte. Panoul frontal se indeparteaza cu usurinta, pentru a putea accesa rezervorul. Lotus ofera tehnologie de ultima generatie si un design placut, modern pentru difuzarea uleiurilor esentiale

Difuzor CLOUD doTERRA

Difuzor doterra Cloud uleiuri esentiale aromaterapie

Acest mic si totusi foarte fiabil difuzor, detine o tehnologie de ultima generatie, care ofera o difuzare optima a uleiurilor esentiale, cu zgomot redus. dōTERRA Cloud are trei setari personalizate, permitand utilizatorului sa regleze intensitatea, timpul de difuzare si timpul de pauza. Caracteristicile suplimentare includ o lumina LED, o baza robusta din lemn de artar si un design compact. Cloud-ul dōTERRA permite difuzarea uleiurilor esentiale din sticla, acoperind pana la 55 mp dispersnd uleiurile esentiale pure, pana la sase ore. Aparatul vine cu 2 pachete de duze suport pentru ulei.

Are trei setari personalizate pentru difuzare, timp de executie si timp de pauza. Timp de difuzare: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ore. Cronometru alternativ de pornire/ oprire la intervale de 1, 5 sau 10 minute.

 

difuzor aromaterapie doterra uleiuri esentiale

Cum pot cumpara?

Daca doriti sa cumparati Retail si nu aveti intentia de a plasa comenzi regulate, apasati click pe butonul de mai jos.

Apoi click pe “Shop“, selectati tara si limba; adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati si continuati prin checkout.

Produsele vor fi livrate la tine acasa in aprox 3-7 zile lucratoare. NU veti plati niciun fel de taxe suplimentare (vamale, etc.). Veti achita: pretul produsului + cheltuieli transport.

Nu se deschide niciun cont, produsele vor fi comandate DIRECT de pe site-ul doTERRA.

Deschiderea unui cont  Consumator/ Distribuitor (Wellness Advocate – WA) ofera mai multe optiuni si avantaje pentru dvs.  Aceasta optiune iti ofera un discount de 25%-55% din pretul standard, pentru toate produsele achizitionate plus numeroase oferte, uleiuri oferite gratuit.

Crearea acestui cont NU necesita comanda lunara obligatorie, cerinta de a vinde uleiurile sau de a crea o afacere!

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara sau ai nevoie de asistenta pentru comanda ta, nu ezita sa ne contactezi

Bucurati-va de beneficiile aromaterapiei cu difuzoarele de uleiuri esentiale dōTERRA!

Puteti rasfoi catalogul doTerra Romania 2019 si lista de preturi doTerra Romania 2019 (Retail=preturile pentru comanda standard, retail; Whsl = preturile pentru membri inscrisi Wellness Advocate sau Wholesale Customers).

Aici veti gasi uleiurile esentiale si doTerra, difuzoare uleiuri esentiale, produse wellness cat si preturile pentru kit-urile doTerra de inscriere.

Pentru a utiliza in siguranta difuzorul dumneavoastra de ulei esential, trebuie sa luati in considerare precautiile si masurile de siguranta.

Cititi cu atentie instructiunile si ghidul de utilizare livrate impreuna cu dispozitivul.

uleiuri esentiale doterra

Leave a Reply

Close Menu