unguard cleaner concentrate doterra

doTERRA OnGuard Cleaner Concentrate

Share on facebook
Distribuie
Aceasta solutie concentrata contine uleiuri esentiale combinate cu derivati pe baza de plante, ofera un produs non-toxic si biodegradabil pentru a curata si elimina mirosurile, astfel incat sa fie sigur atat pentru cei dragi, cat si pentru mediu.
Datorita On Guard Protective Blend continut in formula, ofera protectie naturala impotriva anumitor factori de mediu, ridicand totodata capacitatea de curatare. Nu au fost adaugati conservanti, ceea ce contribuie la furnizarea unui produs de curatare a gospodariei sigur si eficient.
 
on guard cleaner concentrat

Ce contine?

Dupa cum sugereaza si numele, doTERRA On Guard Cleaner Concentrate include toate aceleasi uleiuri esentiale CPTG® pe care le-ati gasi in doTERRA On Guard Protective Blend. Aducand note aromate dulce si picante, uleiurile esentiale de portocala, cuisoare si scortisoara au demonstrat stiintific proprietatile de curatare, eliminand suprafetele dintr-o varietate de amenintari pentru mediu1-4. Studiile experimentale au relevat faptul ca uleiul esential de rozmarin si eucalipt poate avea, de asemenea, unele capacitati de curatare a suprafetei. Acest lucru se datoreaza in principal cineolelor, un component chimic prezent in ambele uleiuri.
Alte ingrediente naturale🌱. Citind prin eticheta ingredientului, puteti observa ca exista si alte ingrediente mai putin cunoscute. Unele dintre aceste ingrediente au denumiri neobisnuite, cum ar fi „decyl glucoside” sau “tetrasodium glutamate diacetate.decil glucozida”. Dar nu va alarmati – multe dintre aceste ingrediente sunt agenti tensioactivi blanzi, pe baza de plante.

Te-ar putea interesa si