cum difuzam uleiurile esentiale

Caracteristicile difuzoarelor doTERRA pentru aromaterapie

Share on facebook
Distribuie
difuzoare doterra

Difuzor PETAL 2.0 doTERRA​

Difuzând vapori ultrafini pe o rază de până la 30 de metri pătrați, difuzorul Petal 2.0 îți garantează obținerea beneficiilor maxime ale uleiurilor CPTG Certified Pure Tested Grade™. 

Petal 2.0 crește durata de difuzare a uleiurilor, datorită setărilor de difuzare continuă pentru 2 și 6 ore și intermitentă pentru 12 ore (cinci minute de pauză). 

Acum exista posibilitatea de activare și dezactivare a lămpii de veghe, perfect pentru difuzarea nocturnă. Micul indicator luminos al acestui difuzor se stinge complet la doar 4-5 secunde de la ultima apăsare a butonului. 

Designul este simplu, format din trei piese este stabil, ușor și convenabil de utilizat. 

Difuzor LUMO doTERRA

Lumo doTERRA este un difuzor cu tehnologie ultrasonica, dispersand optim uleiurile esentiale prin intermediul vaporilor fini de apa. Inspirat din natura, are o baza din lemn de artar si mai multe setari de lumina (7 culori). Ofera o difuzare personalizabila, intre 2 si 5 ore presetate continuu sau 10 ore intermitent (5 min. pornit/5 min. oprit)

Difuzor LOTUS doTERRA

Lotus este un difuzor pentru aromaterapie, cu design minimalist, modern si placut.

Acest difuzor de calitate superioara, disperseaza eficient si silentios uleiurile esentiale, pentru a va putea bucura de beneficiile terapeutice si aromatice.Datorita aspectului contemporan al difuzorului Lotus, poate fi o piesa decorativa in casa sau biroul dvs., acoperind pana la 33 metri patrati.

Difuzorul Lotus are trei setari: 1, 2 si 3 ore, oferind optional o lumina de noapte. Panoul frontal se indeparteaza cu usurinta, pentru a putea accesa rezervorul. Lotus ofera tehnologie de ultima generatie si un design placut, modern pentru difuzarea uleiurilor esentiale

Cum pot cumpara?

Daca doriti sa cumparati Retail si nu aveti intentia de a plasa comenzi regulate, apasati click pe butonul de mai jos.

Apoi click pe “Shop“, selectati tara si limba; adaugati in cos produsele pe care doriti sa le cumparati si continuati prin checkout.

Produsele vor fi livrate la tine acasa in aprox 3-7 zile lucratoare. NU veti plati niciun fel de taxe suplimentare (vamale, etc.). Veti achita: pretul produsului + cheltuieli transport.

Nu se deschide niciun cont, produsele vor fi comandate DIRECT de pe site-ul doTERRA.

Deschiderea unui cont  Consumator/ Distribuitor (Wellness Advocate – WA) ofera mai multe optiuni si avantaje pentru dvs.  Aceasta optiune iti ofera un discount de 25%-55% din pretul standard, pentru toate produsele achizitionate plus numeroase oferte, uleiuri oferite gratuit.

Crearea acestui cont NU necesita comanda lunara obligatorie, cerinta de a vinde uleiurile sau de a crea o afacere!

Daca ai intrebari, nelamuriri despre cum poti cumpara sau ai nevoie de asistenta pentru comanda ta, nu ezita sa ne contactezi

Pentru a utiliza in siguranta difuzorul dumneavoastra de ulei esential, trebuie sa luati in considerare precautiile si masurile de siguranta.

Cititi cu atentie instructiunile si ghidul de utilizare livrate impreuna cu dispozitivul.

Te-ar putea interesa si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *