LRP doterra romania

6 moduri de a castiga cu doTERRA

Share on facebook
Distribuie

Exista zeci de motive pentru care am ales sa folosesc si sa lucrez cu uleiurile esentiale DoTERRA, insa aici voi aprofunda planul de compensare – moduri de a castiga bani.

Puteti obtine un venit substantial prin intermediul vanzarilor cu amanuntul si al membrilor preferati, al planului Fast Start, al bonusului Unilevel si al programului Power of 3

Cu planul generos de bonusare al doTERRA, veti fi platit saptamanal si/sau lunar (in functie de structura si activitatea grupului dvs.). Si toate acestea sunt sustinute de loialitatea puternica a produsului doTERRA, ceea ce inseamna ca veti beneficia de venituri reziduale puternice si pe termen lung.

Cuprins

1. Retail. Vanzarea cu amanuntul

Ca Wellness Advocate aveti posibilitatea sa achizitionati produse la preturi competitive. Castigati 25% foarte simplu. Competenta dvs. de consultant va ofera propriul site web si magazin.

Cand cineva inregistreaza achizitii de pe acest site, veti castiga 25% din ceea ce comanda. Cu toate acestea, profitul cu amanuntul este pe termen scurt; cat de curand, acesti clienti vor dori sa devina membri cu ridicata, ca si tine. 

cumpar-uleiuri-esentiale-doterra-compressed

Pentru cresterea pe termen lung, cheia reala a succesului este gasirea oamenilor sa se alature echipei dvs. si invatandu-i cum sa comande din propriul cont de vanzare cu ridicata. Comisionul primit din vanzarile cu amanuntul plasate prin intermediul site-ului Web cu amanuntul este platit lunar.

2. Fast Start Bonus

 Acest program este conceput pentru a va oferi recompense imediate pentru inscrierea unui Wellness Advocate in structura dvs. Pentru toate achizitiile sau vanzarile facute de noul dvs. consultant in primele 60 de zile va vor aduce un comision de 20%.

fast-start-bonus-doTerra-

Acest comision este singurul care se incaseaza saptamanal si se aplica pentru 3 nivele. Pentru Fast Start Bonus nu se aplica compresia.

3. Power of 3

  Acest program este construit in jurul programului DoTERRA Loyalty Rewards Program (LRP). Sunteti recompensati cu bonusuri lunare pentru construirea unei structuri puternice cu vanzari lunare recurente.

Power of 3 este un bonus important conceput pentru a va ajuta sa va structurati afacerea doTERRA intr-un mod eficient. La inceput ii vei inscrie pentru a castiga Fast Start Bonus, iar apoi vei continua ca sponsor pentru a incepe sa-ti construiesti structura “arbore” pentru a castiga bonusuri Power of 3.

Aceste bonusuri se castiga in plus fata de orice alte comisioane castigate. Power of 3 este platita lunar.

power of 3 doterra

50 $ – bonus pentru Nivelul 1

1 250 $ –  bonus pentru Nivelul 2 – este castigat atunci cand 3 persoane din prima ta linie au la randul lor cate 3 persoane in structura lor

1500 $ –  bonus pentru Nivelul 3 – este castigat atunci cand nivelul 2 are cate 3 persoane calificate pe linia principala.

Aceasta este o modalitate excelenta de a castiga comisioane mari si cea mai buna modalitate de a construi si promova afacerea dumneavoastra doTERRA. 

4. Unilevel

Pe masura ce construiti in timp, acesta poate fi cu siguranta cea mai importanta parte din venitul dvs. doTERRA. 

Spre deosebire de multe alte companii, planul de recompensare al doTERRA va permite sa castigati procentul cel mai mare la nivelele inferioare. In timp ce cresteti si structurati eficient fiecare nivel, veti vedea ca echipa dvs. creste pe mai multe nivele. 

Aceasta inseamna ca cele mai mici procente sunt obtinute pentru grupurile mai mici de persoane si cele mai mari niveluri castigate pentru cele mai mari grupuri. Veti fi platit pe baza volumului de vanzari din linia descendenta.

La nivelul 1, veti primi 2% din toate achizitiile. Pentru totdeauna.

La nivelul 2 veti primi 3%.

La nivelul 3 veti primi 5%.

Planul de comisionare unic este un plan de plati pe termen lung. Cand afacerea dvs. incepe sa creasca si sa se extinda pe mai multe nivele, veti castiga mai mult. Veti castiga in urma comenzilor echipelor dvs. in fiecare luna, pentru totdeauna.

5. Bonus pools

Acest program de recompensare va fi aplicat decat dupa nivelul Premier in sus. Pe masura ce afacerea dvs. creste si va deplasati in randurile companiei, veti fi recompensati prin intermediul unor bonusuri generoase.

 doTERRA ofera un total de cinci bonusuri proportionale cu performanta de lider, ceea ce permite compensarea nu numai a volumului grupului dvs., ci si a volumului total al companiei. 6% din cifra de afaceri globala a doTERRA este utilizata pentru a plati bonusurile pentru Leadership!

6. Programul de recompensare a loialitatii (LRP)

 de la doTERRA ofera puncte pentru produse gratuite, ce pot fi folosite pentru achizitiile lunare. In calitate de participant la LRP, veti incepe imediat sa castigati puncte care pot fi utilizate ca si bani pentru achizitionarea produselor doTERRA. Cu cat participati mai mult la LRP, cu atat mai multe puncte puteti castiga pana la 30% din totalul platilor lunare!

Te-ar putea interesa si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *